Kdo smo


Varnost je življenskega pomena, zaupanje tudi. A včasih ne gre zaupati ali pa je zaupanje zlorabljeno. Počutite se jezne ali pa se za tem skriva žalost, razočaranje, bolečina. Držanje za glavo ne bo prineslo prave odločitev. Če iščete krivca morda imamo odgovor. Že sumite, a želite potrditev? Pomagali smo pri primerih ko šlo za krajo, vandalizem, osebne težave s partnerjem, mladoletnikom, zaposlenimi,...) Spyshop Vam lahko pri tem pomaga, saj smo specialisti za audio in video nadzor ter vohunsko tehniko. Tukaj najdete največ opreme za osebno zaščito ali nadzor.
Sledimo viziji in smo svetovni spy-shop.com z največ opreme na enem mestu. Razvijamo nove produkte in verjamemo v uspešnost podjetja na vsakem koraku. Zaposleni delamo z veseljem in smo prepričani v izdelke, ki jih ponujamo. In potem so tu zadovoljne stranke!
Vsi naši izdelki spyshop.si ali paketi DIY (Naredi Sam) so prirejeni in optimizirani za tisto, kar večina uporabnikov išče. V največji meri se upoštevajo najbolj dodelane funkcije, ki jih zahteva video nadzorna rešitevV primeru, da želite video nadzorni sistem povsem po meri, lahko to izvedemo in vam sestavimo ponudbo, ki bo temeljila samo na funkcijah, ki jih boste navedli. V primeru nezadovoljstva z našimi izdelki vam nudimo brezpogojno vračilo denarja v roku 45 dni po plačilu računa. Spyshop je novost v Sloveniji in že zadovoljuje več 1000 uporabnikov kar dokazuje, da smo na pravi smeri in da smo najboljši in najkonkurenčnejši ponudnik skritih videonadzornih sistemov v Sloveniji.
spyshop show room
Obiščite nas v prenovljeni spletni trgovini SPYSHOP.EU in v naših novih prostorih na Tržaški 297 v Ljubljani. Smo več kot spletna trgovina. Pri nas si lahko izdelke ogledate, preizkusite in kupite od 10:00 d0 15:00 med tednom ali po predhodnem dogovoru na 051 704 555.
Pozor!!! Ali ste vedeli? Večina spy opreme iz naše ponudbe je dobavljena v EU iz ZDA, Kitajske, Rusije, Tajvana in Koreje prek posebnih pogojev in izpolnjevanju mnogoterih obrazcev in izjav skladnosti. Vse to smo naredili namesto Vas, saj bi bil v nasprotnem primeru postopek, da to sami počnete 1. prezapleten (carina, papirji) 2. predolgotrajen (čas dostave do 40 dni in več), da ne omenjamo 3. prisotnost ponaredkov 4. pokvarljivost blaga in vračilo, 5. zlorab kreditnih kartic, nedostave. Pozor!!! 

Smo edinstveni... tako kot tudi vi.

Spletna trgovina s specialno nadzorno opremo
Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju? Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta, paketi pa so 100% diskretno zapakirani. Prevzemi so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, GLS regionalno skladišče,...

Naziv spletne trgovine, podjetja:
MIHA PEČEK s.p.
Naslov:
tržaška cesta 297, 1000 Ljubljana
Davčna številka: SI 91648777Matična številka: 3880621000      
TRR: SI56 10100-0049131271 Podatki o vpisu: registrski organ: AJPES, izpostava Ljubljana   številka vpisa: 316-02-00226-2011  
Kako v stik z nami:
1. Klikaj in nakupuj kar ti srce poželi
2. Pišite na info spyshop.si 
3. Pokličite  051704555 ali pošlji SMS

Zgodba o uspehu

SpyShop.si je novost v Sloveniji. Smo specialisti za audio in video nadzor.  Na enem mestu nudimo spy kamere, prisluškovalne naprave za varnost doma ko smo odsotni, mini kamere, programsko opremo za osebno zaščito. Pri tem združujemo izkušnje in specialno spy video avdio opremo v sodelovanju s svetovnimi proizvajalci na tem področju. Za izbrane naročnike tržimo spy opremo, ki izpolnjuje najvišje pogoje za delo v tajnih operacijah, policiji ter detektivski dejavnosti. Za širši krog strank pa tržimo tudi neprofesionalno opremo za najugodnejšo ceno!
Spy shop Slovenija združuje največ spy opreme za prisluškovanje, odkrivanje in osebno zaščito. Prava spy ponudba na enem mestu kjer smo zavezani k varnosti, osebni zaščiti in zaščitimo vašo družino, dom ali podjetje.

Spy Shop Slovenija ima najnovejšo vohunsko opremo in prikrito nadzorno tehnologijo. ... Če imate vprašanje o izdelku, ki jih tržimo, se prosim obrnite na nas.  Zaenkrat smo še v Sloveniji, a ne delujemo lokalno temveč globalno preko  spy-shop.com in že ustvarjamo posel v več članicah EU.

Ali ste vedeli?

Večina spy opreme iz naše ponudbe je bila dobavljiva v EU iz ZDA, Rusije, Tajvana in Koreje samo pod posebnimi pogoji in izpolnjevanju mnogoterih obrazcev in skladnosti. Vse to smo naredili, da bi vam ustregli in vas primerno zaščitili.

Spy shop je vodilni ponudnik naprednih avdio video tehnologij in specialne nadzorne opreme v Sloveniji.


Namen je predvsem varnost oseb, premoženja in varovanje prostorov. Spyshop ljudem zagotovlja mir in varnost… tu se naša zgodba konča.

Zaupanja vredna spletna trgovina

Zagotavljamo popolno varnost vaših osebnih podatkov s pomočjo varne SSL povezave. Varnost zagotavlja GeoTrust

Specializing in audio video surveillance around the Globe


Specialisti za audio in video nadzor


Pozdravljeni na spletnih straneh Spy Shop Slovenia, ki smo nastarejši spy shop in edini pravi v Sloveniji in drugod po Evropi pod spyshop.eu. in spy-shop.com . Najdete nas tako v Veliki Britaniji myspyshop.uk, Nemčiji myspyshop.de, Rusiji myspyshop.ru, Italiji myspyshop.it , Španiji myspyshop.es Švici myspyshop.ch , Franciji myspyshop.fr , Kitajskem spyshop.cn na Hrvaškem pod domeno spy-shop.hr kot tudi v Srbiji kot spy-shop.rs
Še več razlogov zakaj smo vaša prva izbira...

Kaj pravite na naslednje razloge za nakup videonadzornega sistema pri nas:
1. 97,90% zanesljivost delovanja* spy izdelkov in ip gv sistemov (ob vgradnji v primerne sisteme - seznam testiranih) ali GeoVision videonadzornih snemalnikov GeoVision oznak TT-Rackmount, TT-Vision, TT-Fulltower. Ta visok odstotek je zagotovilo, da bo vaš video nadzor online ob zanesljivem ponudniku internetnih storitev popolnoma zanesljiv in praktično brez izpadov. S številnimi tehničnimi postopki kot so redundantni napajalniki ter sistemom neprekinjenega napajanja UPS je to mogoče! Zavedamo se, da mora biti video nadzor omogočen kadarkoli ter od kjerkoli.
2. Garancija zadovoljstva, ki jo nudimo vsem našim strankam. V primeru, da ste na kakršenkoli način nezadovoljni z našim izdelkom iz ponudbe spyshop.si, vam v roku 45 dni od plačila izdelek zamenjamo ali vrnemo denar, ko prejmemo pisni zahtevek. Vračilo ne velja za znesek storitve, ki so jo opravili naši podizvajalci na terenu- elektroinštalicije, finomontaže, nastavitve snemalnika, prog. namestitev dodatnih klientov na delovne postaje,..)
3. Nudimo hitro in učinkovito tehnično podporo preko elektronske pošte, pogovora v živo in preko naše telefonske številke za podporo. Profesionalna podpora je vključena v vse sisteme.
4. Dodatne storitve. Pri spyshop.si vam ponujamo veliko več, kot le navadno nakupovalno doživetje. Z našo številno dodatno ponudbo vam omogočamo, da opravite celoten nakup na enem mestu, v skladu z vašimi pričakovanji in zahtevami.
5. Razvojni oddelek in brezplačni prenosi nadgradenj programske opreme iz naših strani. Naša ekipa strokovnjakov neprestano izboljšuje naše storitev z željo, da vam lahko ponudimo tehnično najbolj dovršeno videonadzorno rešitev z največjo stopnjo zanesljivosti in najnovejšimi zmožnostmi, ki jih prinašajo nove tehnologije.

*izračun na podlagi št. prodanih spy izdelkov, ip kamer v primerjavi s potrjenimi napakami, ki jih je zabeležila naša tehnična podpora. Obračunsko obdobje = 6 mesecev
Za zraven pa še....

1. Edinstveni varnostni izdelki s pestro izbiro
2. Uveljavljene in zaupanje vredne blagovne znamke
3. Izdelki najvišje kakovosti z lokalno tehnično podporo in usposabljanjem
4. Diskretno in hitro odpošiljanje (nikjer ni viden naslov naše trgovine)
5. Količinski in cenovni popust (Do 15% popust za zveste stranke)
6. Brezplačna poštnina pri naročilih nad 70 EUR
Ker gojimo pristen in oseben odnos s kupci smo strankam na voljo preko emaila ali telefona. V primeru, da željenega izdelka ne najdete v naši ponudbi nam pišite na info (@) spyshop.si in potrudili se ga bomo poiskati.

  • Share: